MIDEA klímák

Szűrés ár szerint
Maximális hűtő teljesítmény
Wi-Fi vezérlés
Szín
Szoba méret
Extra funkciók
Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.midea minositesek
Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.
A Midea vállalatcsoport integrált kutatás-fejlesztési és gyártási tevékenysége is ezen elv szerint eljárva folyamatosan a vásárlói életminőségének javításán fáradozik, hogy mindenkor széles választékkal, innovatív, mégis elérhető árú termékekkel tudjon szolgálni.

Fedezze fel Ön is a MIDEA klímákban rejlő lehetőségeket!
Lapozza át a MIDEA termékkatalógusát!
Válassza az Ön igényeinek legmegfelelőbb klímát és vásárolja meg kedvezményes áron itt a Full Klíma Webáruházban. Debrecenben és vonzáskörzetében pár nap alatt akár üzembe is helyezzük Önnek! Ingyenes beszerelési árajánlatért keressen minket elérhetőségeink egyikén.

1–9 termék, összesen 14 db