LG ARTCOOL Beige 2,5 KW klíma (AB09BK)

 • UVnano™
 • Plasmaster™ Ionizer
 • Stílusos ARTCOOL dizájn
 • Gyorsabb hűtés
 • Energiatakarékosság
 • Alacsony zajszint

10év garancia az invertes kompresszorra. 1+2év garancia a meghatározott feltételek teljesülése esetén.

510 000 Ft

Elfogyott

LG ARTCOOL Beige Dual Inverteres Oldalfali Split Klíma 2,5 KW

Az LG ARTCOOL Beige légkondicionáló minimalista és egyszerű stílusának köszönhetően harmonizál otthona belső megjelenésével.
Az UV LED fény a baktériumok 99,99%-át* elpusztítja, és ezáltal tisztán tartja a légáramot biztosító ventilátort.
Csökkentse az energiafogyasztását ás villanyszámláját hatékonyabb hűtéssel.
A dupla inverteres kompresszornak köszönhetően egész évben kényelembe helyezheti magát, még szélsőséges időjárás esetén is.

Dual Inverter Compressor™, 10 év garanciával

 • A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.
 • Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás, hiszen olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.
 • Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Aktív energiaszabályozás1 Aktív energia szabályozás

 • Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.

Nem kívánt szennyezőanyagok kiszűrése

 • Az LG szűrőrendszerét úgy tervezték, hogy begyűjtse a 10 μm-t meghaladó méretű részecskéket, miközben szintén eltávolítja a levegőből az allergéneket – például a poratkákat –, hogy tisztább és egészségesebb környezetet biztosítson.

Jet Cool1 Jet Cool

 • A levegőkimenet optimalizált kialakítása erőteljesebb légáramot eredményez, így a helyiség gyorsabban lehűthető.

Automatikus tisztítás1   Automatikus tisztítás

A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel
 • Az LG DELUXE légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomonkövethető az energiahasználat.

Alacsony zajszint

 • Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

Vegye át az irányítást az energiafogyasztás felett

 • Az LG aktív energiaszabályozási funkciógombbal három szinten állíthatja az energiafogyasztást (80%, 60%, 40%). Egyetlen gombnyomással vezérelheti a hűtési teljesítményt, és csökkentheti az energiafogyasztást.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás1 Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás

 • A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

4 irányú legyezőfunkció1 4 irányú legyezőfunkció

 • Az LG légkondicionálók a helyiség minden sarkába eljuttatják a hűvös levegőt. A 4 irányú legyezőfunkciónak köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan fújja a levegőt a különböző irányokba.

Kettős védőszűrő1 Kettős védőszűrő

 • A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat.

Nyugodt alvás1 Nyugodt alvás

A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Gold Fin™1 Gold Fin™

 • A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés1 Gyors fűtés

 • A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.
Tömeg 9,9 kg
Méretek 837 × 192 × 308 mm
Szín

Energiaosztály (Hűtés/Fűtés)

A++/A+++

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Fűtési működési tartomány (°C)

Extra funkciók

,

Wi-Fi vezérlés

Zajszint (dBA)

Szobaméret (m2)

Klíma tartó konzol

Nem kérek konzolt, Klíma tartó konzol 450 mm-es

Érdekelhetnek még…

>